Book en gratis demo

Ønsker du en gennemgang af platformen? Du kan her booke en gratis demo, hvor vi sammen gennemgår de forskellige funktioner og tager en uforpligtende snak om jeres behov. 

Funktioner

Du får en kreditvurdering, intuitive anbefalinger til kreditvilkår, samt gode råd og ting at være opmærksom på. Det er et nemt og vigtigt tjek, der giver lavere finansiel risiko og bedre likviditet til din virksomhed.

Kreditvurdering

Risikas online platform har til formål at levere et retvisende kreditvurderinger af danske
virksomheder på en hurtig og intuitiv måde. Vi har samlet alt virksomhedsdata et sted og giver konkrete kreditanbefalinger.

Læs mere
Konkursanalyse

Med vores konkursanalyse får du information om der er relaterede konkurser til en given virksomhed og/eller person. Så kan du være på forkant inden du skal forhandle eller give kredit til en potentiel kunde eller leverandør. 

Læs mere
Kreditpolitik

Opsæt din egen interne og branchespecifikke kreditpolitik direkte på platformen, hvorefter alt brug af Risika automatisk tilrettes efter denne politik. På den måde maksimeres sikkerheden for at indgå de korrekte aftaler med dine B2B kunder. 

Læs mere
Overvågning

Vores overvågningsfunktion gør det smart og nemt at holde øje med, om der sker væsentlige eller vigtige ændringer hos dine kunder eller samarbejdspartnere.

Læs mere
API

Med vores API kan du integrere vores data direkte i dit eget system, og dermed får du adgang til alle vores data, kreditvurderinger, regnskabsdata mv.

Læs mere
Integrationer

Vores API kan integreres til en lang række forskellige ERP og CRM systemer, så du nemt kan tilgå alt vores data, direkte fra dine egen systemer.

Læs mere
Kreditrapporter

Vores kreditrapport giver dig et hurtigt og intuitivt overblik over dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vi har samlet de informationer, der er vigtige for at vurdere risikoen ved at foretage en handel eller indgå et nyt samarbejde.

Læs mere
Dataleverancer

Risika leverer virksomhedsdata som fulde udtræk eller specielle ad hoc-udtræk på mere end 4 millioner virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Dataen leveres som daglige eller enkeltstående dataudtræk i CSV-format og bliver typisk sendt til en SFTP-server eller via mail. En alternativ måde, at tilgå det samme data på, er gennem vores Nordiske API.

Læs mere