Funktioner

Du får en kreditvurdering, intuitive anbefalinger til kreditvilkår, samt gode råd og ting at være opmærksom på. Det er et nemt og vigtigt tjek, der giver lavere finansiel risiko og bedre likviditet til din virksomhed.

context.image.alt

Kreditvurdering

Med kreditvurderinger minimerer du den finansielle risiko ved nye B2B kunder. En kreditvurdering er nemlig en vurdering af risikoen for, at en potentiel debitor ikke indfrier sine kredit forpligtelser. Med Risikas platform kan du også holde øje med nuværende eller potentielle samarbejdspartnere, og få øjeblikkelige notifikationer, hvis en nuværende kunde eller samarbejdspartners økonomiske situation ændrer sig. 

Læs mere

Konkursanalyse

Med Risikas konkursanalyse får du informationer om der er relaterede konkurser til en given virksomhed og/eller person. På denne måde er du på forkant inden du skal give kredit eller forhandle med potentielle kunder. 

Læs mere

Kreditpolitik

Opsæt din egen interne og branchespecifikke kreditpolitik direkte på platformen, hvorefter alt brug af Risika automatisk tilrettes efter denne politik. På den måde maksimeres sikkerheden for at indgå de korrekte aftaler med dine B2B kunder. 

Læs mere

Overvågning

Når dine kunder og leverandører er lagt til overvågning, modtager du automatisk besked, hver gang der sker ændringer. Dette kunne være ved fald i Risika score, statusændring på virksomheden og ved ændring i stamdata. Overvågningsfunktionen giver dig mulighed for at reagere med det samme. F.eks. hvis dine kunder ændrer risikoprofil, kan du stoppe med at yde kredit til dem. 

Læs mere

API

Med vores API er det muligt for jer at integrere vores data direkte ind i jeres systemer, hvorigennem I får adgang til alt vores data. Det indebærer adgang til kreditvurderinger, regnskabsdata m.m. API’en kan her hjælpe med at automatisere kreditprocessen i din virksomhed. Få nemt det fulde overblik over dine kunder og samarbejdspartnere, så der kan tages hurtige og rigtige beslutninger.

Læs mere

Integrationer

Vi leverer allerede nu integrationer til blandt andet Microsoft Dynamics NAV og 365, Web CRM, Podio, Hubspot m.m. Vi udvider gerne med integrationer til netop dit system.

Læs mere

Kreditrapporter

Vores kreditrapport giver dig et hurtigt og intuitivt overblik over dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vi har samlet de vigtigste informationer til at vurdere risikoen ved at foretage en handel eller indgå et nyt samarbejde.

Læs mere

Dataleverancer

Dataen leveres som daglige eller enkeltstående dataudtræk i CSV-format og bliver typisk sendt til en SFTP-server eller via mail. En alternativ måde, at tilgå det samme data på, er gennem vores Nordiske API. Vi tilbyder både at levere dataen som rådata eller i et efterbehandlet format, hvor vi har ensrettet alle datakilder til et globalt format.

Læs mere