Om Risika

Risika har de sidste par år været med til at skabe sikkerhed i samhandlen mellem danske virksomheder via retvisende og præcise kreditvurderinger. 

Det hele startede i april 2017

Risika er et nordisk FinTech start-up, der ønsker at hjælpe virksomheder med at undgå unødvendige tab. Vi leverer et automatiseret kreditvurderingsværktøj til vores kunder. Vi har samlet det mest relevante virksomhedsinformation, du skal bruge inden samhandel med andre virksomheder, og derudover har vi også lavet hele analysen for dig. Du får en kreditvurdering, intuitive anbefalinger til kreditvilkår, samt gode råd og ting at være opmærksom på. Det er et nemt og vigtigt tjek, der giver lavere finansiel risiko til din virksomhed.

For at have den bedste løsning, skal du også have det bedste team. Vores team består af specialister inden for regnskab, projektledelse, user experience (UX), datalogi, risikostyring og statistik.

Vores historie

Risika blev stiftet i april 2017 med afsæt i at hjælpe danske virksomheder med at gøre det nemt at drive en sund forretning.

Stifterne bag har erfaring inden for blandt andet bank og revision, hvilket er en kombination, der giver et solidt fundament, når man vil udvikle de skarpeste kreditvurderinger. Første år gik med at få en dybere forståelse for de udfordringer, B2B-virksomheder står overfor i forhold til finansiel risiko samt at få udviklet første generation af Risikas online platform. I samme periode lykkedes det Risika at få investeringer fra Innovationsfonden i to omgange, samt at få samlet et hold af rådgivere med mange års erfaring inden for strategi, kreditgivning, jura og investering.

Derefter begyndte tingene at gå hurtigt, og siden April 2018 er teamet vokset fra at være én person til 18 ansatte - og vi vokser fortsat. I december 2018 fik vi to engelske investorer på, som med deres store netværk i London, på sigt, skal hjælpe os ind på det engelske marked.

I starten af 2019 blev Risika omdannet til et A/S, og vi har fået en professionel bestyrelse på plads, der skal hjælpe med at tage virksomheden til næste niveau.

Mød Holdet

Mød dem der gør kreditvurdering let og tilgængeligt for dig og din virksomhed.