Partnerskaber

Risika har mange spændende samarbejdspartnere. Herunder kan du se og læse om alle vores partnerskaber.

Proff Danmark

Proff™ og Risika har indgået et samarbejde om salg af virksomhedsrapporter via proff.dk. Proff.dk er danmarks førende virksomhedsdatabase med dybdegående informationer på mere end 800.000 danske virksomheder.

Proff™ anvendes til at finde potentielle kunder, leverandører eller partnere inden for bestemte brancher samt til at validere økonomien i bestemte virksomheder. Igennem proff.dk kan alle danske virksomheder nu få let adgang til vigtige kreditoplysninger via Risikas virksomhedsrapporter. Virksomhedsrapporten kan købes for alle danske selskaber (A/S, K/S, ApS & IVS), der minimum har aflagt ét årsregnskab. Læs mere her.

  

Lederne

Risika og Ledernes Hovedorganisation har indgået en samarbejdsaftale, hvilket gør Risika til Ledernes sjette samarbejdspartner. Vi er hermed kommet ind i en eksklusiv cirkel sammen med PFAGjensidigeBech-BruunConnect Danmark og Ernst & Young
Som medlem af Lederne (Virksom) kan man få adgang til Risikas platform, hvor de får mulighed for at vurdere kreditværdighed og ejerstruktur hos deres kunder og leverandører. Læs mere her.

   

moneyflow

Moneyflow og Risika har indgået et samarbejde om kreditvurderinger af virksomheder. moneyflow faciliterer fleksible og øjeblikkelige erhvervslån og investeringer. De hjælper mindre virksomheder med deres kort- og langsigtede optimering af cashflow, hvortil vores præcise kreditvurderinger benyttes. Læs mere her.

  

360 Business Tool

Risika samarbejder med CRM systemet 360 Business Tool, hvor det er muligt at få adgang til alt vores data igennem. Du kan dermed nemt kreditvurdere dine kunder og udtrække leadlister, som importeres direkte ind i 360 Business Tool. Læs mere her.

  

Innovationsfonden (Innofounder og Innobooster)

Risika har siden efteråret 2018 været en del af InnoFounder og InnoBooster programmerne, som Innovationsfonden står for. Programmerne har et stærkt fokus på innovative virksomheder med potentiale til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark, hvor innovationsfonden investerer og hjælper start-up virksomheder med spændende udviklingsideer. Læs mere her