Få en gennemgang af platformen

Book en gratis online gennemgang af Risika platformen, hvor vi sammen gennemgår de forskellige funktioner og tager en uforpligtende snak om dine kredit og risiko behov. 

      

Det siger vores kunder

"Hos Freja sikrer vi, at forsendelserne fra vores kunder kommer frem til tiden, sikkert og til en fornuftig pris. Det er præcis de samme elementer vi prioriterer hos vores IT-leverandører. Risika giver vores medarbejdere det bedste grundlag for at vurdere vores kunder og samtidig er prisen fornuftig."

Pia Kølsen

Team Manager Finance Operations hos Freja Transport

Det siger vores kunder

"For os, så er Risika en mulighed for faktisk at forbedre vores arbejde for vores kunder. Vi har mulighed for at lave udtræk over for eksempel forskellige brancher, hvor vi får e-mail data og telefonnummer data, som vi har mulighed for at uploade til forskellige platforme og derved lave meget præcis målretning. Så for os, er det egentlig ikke et spørgsmål om nødvendigvis kreditrisiko, men nærmere at bruge pengene rigtigt for vores kunder."

Halfdan Moth Timm

Partner & Head of Social hos Obsidian Digital

Det siger vores kunder

"Vi er utrolig glade for Risikas platform, som gør det muligt for os at automatisere kreditprocessen, hvor vi dermed sparer tid og penge. Derudover giver monitoreringsværktøjet hele Dagrofa koncernen mulighed for at kunne reagere hurtigt på ændringer i markedet"

Dorte Ulsø Jensen

Afdelingschef kundebogholderi