API

Direkte systemadgang til alle stamdata, kreditvurdering, nøgletal og regnskabstal på virksomheder.

Link til vores API dokumentation

context.image.alt

Integrer med jeres egne systemer

Med vores API er det muligt for jer at integrere vores data direkte ind i jeres systemer, hvorigennem I får adgang til alt vores data. Det indebærer adgang til kreditvurderinger, regnskabsdata m.m. API’en kan her hjælpe med at automatisere kreditprocessen i din virksomhed. Få nemt det fulde overblik over dine kunder og samarbejdspartnere, så der kan tages hurtige og rigtige beslutninger.

Automatisering

Gør processen med kreditvurdering af erhvervskunder nem og automatiseret. Ved at integrere dit eget ERP og CRM system med Risikas API, kan du hente vores anbefalede betalingsbetingelser direkte.

Datapunkter

Vores kunder har vidt forskellige behov og bruger dermed vores API forskelligt. Vores datamængde udvides løbende, og alt kan integreres i jeres system. I vælger selvfølgelig helt selv, hvilke oplysninger der er relevante for jeres virksomhed.

Lead generering

Vores API er bygget som en REST API og er implementeret med en lang række søgefunktionaliteter på virksomhedsnavne, binavne og deltagere. Herudover har vi tilknyttet en webhook, så du nemt kan overvåge dine kunder.