Integrationer

Vores API kan integreres til en lang række forskellige ERP og CRM systemer, så du nemt kan tilgå alt vores data, direkte fra dine egen systemer.

context.image.alt

Vi leverer integrationer

Vi leverer allerede nu integrationer til blandt andet Microsoft Navision, Web CRM, Podio, Hubspot m.m. Vi udvider gerne med integrationer til netop dit system.

Microsoft Navision

Her kan du bl.a. se de seneste regnskabsinformationer, virksomhedsoplysniger og alle vores kreditoplysniger såsom kreditscore og kreditmaksimum. Man har endvidere også mulighed for at blive notificeret, hvis ens kreditmaksimum er blevet overskredet, eller hvis en af jeres overvågede kunder er under konkurs.

Kontakt os for mere information. 

Podio

Hvis jeres sælgere benytter Podio som kundesystem, så kan vi nemt hjælpe jer med at integrere de vigtigste kreditanbefalinger, som f.eks. risika-scoren og kreditmaks direkte ind i systemet. På den måde bliver hverdagen for den enkelte sælger så let som mulig, samtidigt med at jeres kreditpolitik altid bliver overholdt.

Kontakt os for mere information. 

e-conomic

Hvis du benytter e-conomic til at have styr på dine kunder, kan du holde din liste af overvågede kunder opdateret hele tiden via en nem integration. Du vil her modtage e-mails, når der er ændringer eller faresignaler.

Kontakt os for mere information.